پاورپوینت آموزش مجازی غذا و تغذیه

پاورپوینت آموزش مجازی غذا و تغذیه|42091332|پاورپوینت آموزش غذای ساده,پاورپوینت آموزش مجازی غذا,پاورپوینت آموزش مجازی پخت غذا,پاورپوینت آموزش مجازی پخت غذاهای ساده در خانه
با سلام و درود خدمت خدمت شما پژوهشگر عزیز در این مطلب از سایت فایل با عنوان پاورپوینت آموزش مجازی غذا و تغذیه هم اکنون آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب مراجعه نمایید .


دانلود


مشخصات فایل
تعداد صفحات27حجم114/928 کیلوبایت فرمت فایل اصلیppt
توضیحات کامل
دانلود جهت رشته تغذیه در قالب 27 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

بخش عظيمي از انرژي ، پروتئين ، املاح و ويتامين هاي گروه B از طريق نان تأمين ميگردد بطوريكه حدود 50% پروتئين ، 60% كالري و قريب 3-2 گرم از املاح معدني مورد نياز از طريق نان تأمين مي شود . به دليل گران بودن ساير منابع غذايي نقش نان در رژيم غذايي ما اهميت بيشتر ي دارد .

"طبخ نان به روش علمي" و يا علمي كردن پخت نان، آرزويي است كه سالها در ايران صحبت از آن مي‌شود. از ‪ ۴۰هزار ميليارد ريال يارانه در حوزه ‪ ۱۰قلم كالاي اساسي، ‪ ۱۸هزار ميليارد ريال آن مربوط به نان و گندم است.بر اساس آمارهاي وزارت بازرگاني طي ‪ ۱۶سال گذشته ‪ ۷۰درصد يارانه پرداختي در حوزه اقتصاد مربوط به گندم و آرد بوده است.

ما در حوزه نان چه به لحاظ اجتماعي و چه اقتصادي فرهنگ‌سازي مناسب و برنامه ريزي صحيحي نداشته‌ايم امروز از سويي سبد هزينه‌هاي اقتصادي مردم توان افزايش قيمت نان را بيش از اين ندارد و ازسوي ديگر وضع موجود در پرداخت يارانه‌ها، قابل پرداخت نيست . سهم بالاي يارانه اين بخش در سبد اقتصادي ما قابل تداوم و استمرار در آينده نيست.


عنوان:
● بسم الله الرحمن الرحیم
● اهمیت نان در رژیم غذایی
● ضرورت توجه به تولید علمی نان
● وضعیت تولید و مصرف نان در ایران
● فرایند تولید نان
● مواد اولیه نان
● آماده کردن خمیر
● خواص و آثار تخمیر در تولید نان
● ادامه خواص و آثار تخمیر در تولید نان
● سایر مزایای تخمیر
● مضرات مصرف جوش شیرین در تولید نان
● معایب نان و عوامل موثر بر آن
● معایب نان – ادامه
● بیات شدن نان
● راههای جلوگیری از بیات شدن نان
● روشهای صحیح نگهداری نان
● روشهای صحیح نگهداری نان – ادامه
● پایش آرد و نان غنی شده در سطح توزیع






"