تحقیق درباره تغذیه ورزشی

تحقیق درباره تغذیه ورزشی|40276878|تحقیق درباره تغذیه ورزشی ,تغذیه ورزش ,تحقیق درباره ورزش ,مقاله تغذیه ورزشی
با سلام و درود خدمت خدمت شما پژوهشگر عزیز در این مطلب از سایت فایل با عنوان تحقیق درباره تغذیه ورزشی هم اکنون آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب مراجعه نمایید .

توضیحات :

فایل تحقیق درباره تغذیه ورزشی دارای 50 صفحه در قالب Word.

بخشی از متن :

تغذیه

نیاز انسان به غذا یکی از احتیاجات ذاتی یا فیزیولوژیک است که مهمترین عامل بقای زندگی و طول عمر می باشد.احتیاج به غذا دائمی است و ارگانیسم را مجبورمیکند تا برای بدست آوردن غذا و رفع گرسنگی کوشش کند.

تغذیه صحیح و متعادل نه تنها پدیده رشد را میسر می سازد و به تندرستی و طول عمر می انجامد،بلکه با تاثیر بر روی اعصاب و روان سبب رشد فکری و نمو نیروهای روانی می گردد.

تر کیب شیمیائی غذای انسان باید شامل پروتئین ها، چربی ها، کربوهیدرات ها، مواد معدنی ، ویتامین وآب باشد تا رشد و سلامت یاخته های بدن تامین شود.این مواد با تغییراتی که در لوله گوارش حاصل میکند قابل جذب می شوند و برای تامین احتیاجات حیاتی مورد استفاده یاخته های بدن قرار میگیرند.

غذا به ماده جامد یا مایعی گفته میشود که بعد از خوردن و هضم شدن ایجاد حرارت و انرژی کرده و موجب ترمیم بافتها ،رشد و نمو و تنظیم اعمال حیاتی می گردد.

تمام موجودات زنده برای آنکه بتوانند به زندگی خود ادامه دهند ،احتیاج به غذا دارند.خواه این موجود زنده انسان باشد یا یک حیوان و یا حتی یک موجود بسیار کوچک ذره بینی مانند میکروب و.....

از طرفی هر روز تعدادی از سلولهای بدن می میرندو باید سلولهای تازه جای آنها را بگیرند برای این منظور باید سلولها مواد لازم را از غذا بدست آورند.همچنین حفظ گرمای طبیعی بدن -که در موقع سلامت همیشه ثابت است-،مبارزه با میکروب ها و عوامل بیماری زا،رشد روزانه مو و ناخن،کار قلب و دستگاه تنفس ،حرکات بدن،قدرت کار و فعالیت انسان و حتی کارهای فکری هم در گروی دریافت کافی مواد غذائی میباشد.

معمولا غذائی که انسان مصرف میکند از مواد مختلفی تشکیل شده است که عبارتند از:

مواد قندی و نشاسته ای یا کربوهیدرات هاو مواد چربی که انرژی زاهستند وانرژی روزانه را تامین میکنند، مواد پروتئین جهت نگهداری و ترمیم بافتها و ساختتن بافتهای جدید لازم است، ویتامین و مواد معدنی و آب انرژی زا نیستند- کالری ندارند-ولی برای رشد طبیعی مورد نیاز می باشند.دریافت ناکافی آنها باعث بروز کندی رشد،اختلالات خونی وعدم استحکام استخوانها میشود.

تاریخچه تغذیه

تا اوایل قرن نوزدهم مفهوم غذاخوردن فقط پرکردن شکم بود و احساس گرسنگی

بشر را وادار می‌کرد تا آنچه را در دسترس خود می‌دید بدون توجه به کمیت و کیفیت آن مصرف کند.

شهرنشینی و تشکیل اجتماعات باعث ایجاد تغییرات زیادی در طرز تغذیه بشر شده است. اولین اجتماعات و شهرها در بین‌النهرین، آسیای باختری، مصر و یونان بوجود آمدند. شهرنشینهای اولیه کشاورزی و دامپروری را به خوبی می‌دانستند و برای تغذیه خود از محصولات متنوع استفاده می‌کردند.ایران نخستین کشور جهان است که انسان اولیه در آن به کشاورزی و پرورش دام پرداخته است. (دو تن از متخصصین به نامهای آرتور کیت و دکتر ارنست هرتسفیلد در کتابی به نام صنایع ایران ثابت کرده‌اند که کشاورزی و تمدن از فلات ایران شروع شده است). در حفاریهایی که در بعضی از نقاط ایران نظیر شوشتر، دامغان ، تخت جمشید و تپة سیلک کاشان به عمل آمده نشان می دهد که تاریخ کشاورزی در ایران متجاوز از 6000 هزار سال است.

تاریخچة تغذیه در یونان نشان می‌دهد که مردم یونان باستان برای تغذیه اهمیت زیادی قائل بودند و این جمله به آنان منسوب است که : " برای تقویت روح هرگز جسم را نباید فراموش کرد و باید مردم را با ورزش و غذای مناسب تربیت کرد ." شواهد نشان می‌دهد که در زمانهای قدیم مردم یونان بیشتر از گیاهان تغذیه می‌کردند و مصرف گوشت گوسفند، پرندگان، شکر، لبنیات و ماهی نیز در بین بعضی از طبقات اجتماع معمول بوده است. همچنین روغن زیتون را بسیار دوست داشته و مصرف می‌کرده‌اند.

در روم قدیم مردم کشاورزی می‌کردند و از غلات، بقولات و میوه و بعضی از انواع سبزیها تغذیه می‌کردند. غلات غذای اصلی آنها را تشکیل می‌داد و مصرف گوشت منحصر به طبقة اشراف بود...........................

فهرست مطالب :

  • تغذیه ........................................................................................................................ 1
  • تاریخچه تغذیه ......................................................................................................... 2
  • گروههای غذایی........................................................................................................ 5
  • مواد مورد نیاز بدن ................................................................................................. 6
  • بهداشت مواد غذایی ................................................................................................ 7
  • عوامل فساد ............................................................................................................. 7
  • رژیم غذایی مناسب ................................................................................................ 10
  • گروههای غذایی ..................................................................................................... 12
  • رژیم غذایی در ماه مبارک رمضان ........................................................................ 14
  • افطار ....................................................................................................................... 15
  • توصیه های تغذیه ای ............................................................................................. 16
  • آداب غذا خوردن در اسلام .................................................................................... 18
  • آداب غذا خوردن عبارتست از ............................................................................... 19
  • انرژی و غذا ........................................................................................................... 20
  • تغذیه در ورزشکاران ............................................................................................. 23
  • کربوهیدراتها .......................................................................................................... 24
  • پروتئین ................................................................................................................... 25
  • چربی ...................................................................................................................... 27
  • مایعات و الکترولیتها ............................................................................................... 28
  • ویتامین و املاح ...................................................................................................... 28
  • ورزش و مکملهای غذایی........................................................................................ 29
  • کمبود ویتامین یا مواد معدنی ................................................................................. 30
  • نقش آب در ورزشکاران ........................................................................................ 33
  • میزان مصرف مایعات در ورزشکاران .................................................................. 35
  • علائم و خطرات کم آبی در ورزشکاران ............................................................... 36
  • چرا ورزشکاران همیشه در صدد کاهش وزن خود هستند ؟ ............................... 38
  • حداقل میزان چربی بدن در ورزشکاران مرد و زن تا چه اندازه میباشد............... 39
  • بهترین زمان کاهش وزن توسط ورزشکاران چه زمانی است ؟............................. 40
  • غذاهای قبل از مسابقه چه تأثیری بر کارآیی ورزشکار دارد؟............................... 44
  • مصرف غذای پیش از مسابقه چه زمانی صورت میگیرد؟..................................... 45
  • غذای قبل از مسابقه ترجیحاً باید محتوی چه موادی باشد؟................................... 45
  • منابع ........................................................47