مدیریت بستر در سالنهای پرورش جوجه های گوشتی

مدیریت بستر در سالنهای پرورش جوجه های گوشتی|40180743|مدیریت بستر در سالنهای پرورش جوجه ها
با سلام و درود خدمت خدمت شما پژوهشگر عزیز در این مطلب از سایت فایل با عنوان مدیریت بستر در سالنهای پرورش جوجه های گوشتی هم اکنون آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب مراجعه نمایید .

مقدمه:
از اصلی ترین عوامل موثر برای دستیابی به حداكثر تولید اقتصادی، مدیریت پارامترهای محیطی و بخصوص مدیریت یستر در سالن پرورش می باشد. چرا كه وجود بستر مناسب خود حكایت از مناسب بودن شرایط محیطی در سالن دارد. بطور كلی بستر به مخلوطی از فضولات دفعی طیور وكاه و كلش كه در در ابتدای دوره در سالن پرورش پخش شده، اطلاق می شود. هر دو عامل تهویه و وضعیت حرارتی سالن، از جمله فاكتورهای بحرانی هستند كه دائما باید توسط پرورش دهندگان كنترل شوند. به عنوان مثال اگر رطوبت سالن به دقت تحت نظارت قرار نگیرد، بستر موجود در سالن خیس شده و سطح لغرنده و چسبناكی را بوجود خواهد گرفت كه اصطلاحا Caked litterنامیده می شود. در چنین وضعیتی، بستر به سادگی از آب اشباع شده و به آب به حالت راكد در سالن می ایستد. یكی چنین بستر مرطوبی عمدتا در سالنهایی كه از آبخوریهای فنجانی و قطره ای استفاده می كنند

6 صفحه فایل ورد قابل ویرایش