پاورپوینت تثبیت بیولوژیكی نیتروژن در مزارع برنج

پاورپوینت تثبیت بیولوژیكی نیتروژن در مزارع برنج|40093165|تثبیت بیولوژیكی نیتروژن در مزارع برنج , نیتروژن در مزارع برنج ,تثبیت بیولوژیكی نیتروژن ,بررسی تثبیت بیولوژیكی نیتروژن در مزارع برنج ,تحقیق برنج ,مقاله تثبیت بیولوژیكی ,دانلود پاورپوینت تثبیت بیولوژیكی نیتروژن در مزارع برنج
با سلام و درود خدمت خدمت شما پژوهشگر عزیز در این مطلب از سایت فایل با عنوان پاورپوینت تثبیت بیولوژیكی نیتروژن در مزارع برنج هم اکنون آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب مراجعه نمایید .

در 43 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


برنج

برنج با نام علمی (Oryza Sativa) یکی از مهمترین غلات و از گیاهان علفی مهم در قاره آسیاست. برنج از خانواده گرامینه ها (گندمیان) بوده، دارای انواع یک ساله و چندساله می‌باشد. دانه برنج و فراورده های بدست آمده از آن تقریباً 40 درصد غذای مورد نیاز نصف مردم دنیا را تشکیل می دهند.


مشخصات گیاه برنج


ساقه برنج راست، استوانه ای و جز در قسمتی که گره ها وجود دارند توخالی است. ارتفاع ساقه به 60 تا 200 سانتی متر می رسد. برنج علاوه بر ساقه اصلی، 4 تا 5 ساقه فرعی دارد. برگهای برنج به صورت متناوب در دو ردیف در دو طرف ساقه گرفته اند. برگ برنج دارای غلاف، پهنک، زبانک و گوشوارک است. همچنین برنج مانند گندم، دارای گل آذین خوشه ای می باشد که دانه ها در آن قرار می گیرند.

برخلاف سنبلچه های گندم و جو و ذرت که فشرده و نزدیک به هم هستند، سنبلچه های برنج به صورت غیرفشرده روی محورهای اصلی و فرعی گل آذین قرار می گیرد. میوه برنج دارای غلافی سفید رنگ، قهوه ای، کهربایی، قرمز یا بنفش است که این میوه را به همراه غلاف آن، شلتوک می نامند. برای قابل استفاده شدن برنج برای انسان، باید شلتوک را پوست کنند، یعنی غلاف را از دانه جدا نمایند.