پاورپوینت سفارش های عمومی برای تغذیه در ماه مبارک رمضان

پاورپوینت سفارش های عمومی برای تغذیه در ماه مبارک رمضان|35016355|تغذیه در ماه رمضان برای افراد چاق,تغذیه در ماه رمضان از دیدگاه طب سنتی,غذاهای ماه رمضان افطاری,اصول تغذیه در ماه مبارک رمضان,تغذیه در ماه رمضان pdf,تغذیه در ماه رمضان تابستان,تغذیه در ماه رمضان ppt,رژیم لاغری در ماه رمضان
با سلام و درود خدمت خدمت شما پژوهشگر عزیز در این مطلب از سایت فایل با عنوان پاورپوینت سفارش های عمومی برای تغذیه در ماه مبارک رمضان هم اکنون آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب مراجعه نمایید .

دانلود پاورپوینت با موضوع سفارش های عمومی برای تغذیه در ماه مبارک رمضان،در قالب ppt و در 14 اسلاید، قابل ویرایش.

بخشی از متن پاورپوینت:هنگام افطار از آغاز کردن غذا با آب سرد، نوشابه و مانند اینها جداً خودداری کنید. به جای آب سرد کمی آب گرم یا چای میل کنید.
افطار را با خرما، کشمش، عسل و بطور کلی با یک قند طبیعی آغاز کنید. به این ترتیب اشتها کنترل می شود و پر خوری کمتر پیش می‌آید.
خوردن چای شیرین کم رنگ، شیر گرم، فرنی و حلیم کم ‌روغن در آغاز افطار مناسب است.
نان و پنیر و سبزی (ضد عفونی شده) و یا نان و پنیر و مغز گردو نیز خوب است.
سبزی را در افطار میل کنید. سبزی در سحری، گاهی منجر به تشنگی در طول روز می‌شود.
از آشامیدن آب فراوان در وسط غذا خودداری کنید. آب در وسط غذا سبب رقیق شدن شیره گوارشی و اختلال در هضم می‌شود.
در زمان بین افطار تا سحر، با رعایت فاصله با غذا، آب کافی بیاشامید.
حتماً برای صرف سحری، کمی زودتر از خواب ببرخیزید تا هم ضمن استفاده از برکات معنوی ساعات سحر و مناجات ، بدون عجله و با آرامش سحری بخورید. حتی اگر میل به خوردن غذا ندارید ، آب، چای، شیر و مانند این‌ها را فراموش نکنید.
و . . .