گزارش کارآموزی خط تولید، کنترل کیفیت و بازاریابی نوشابه در شرکت زمزم شرق تهران

گزارش کارآموزی خط تولید، کنترل کیفیت و بازاریابی نوشابه در شرکت زمزم شرق تهران|34016213|گزارش کارآموزی تولید نوشابه,گزارش کارآموزی کارخانه نوشابه,گزارش کارآموزی کارخانه نوشابه زمزم,دانلود گزارش کارآموزی تولید نوشابه,تولید نوشابه,تولید نوشابه گازدار,تولید نوشابه های گازدار,روش تولید نوشابه,دانلود گزارش کارآموزی کارخانه نوشابه
با سلام و درود خدمت خدمت شما پژوهشگر عزیز در این مطلب از سایت فایل با عنوان گزارش کارآموزی خط تولید، کنترل کیفیت و بازاریابی نوشابه در شرکت زمزم شرق تهران هم اکنون آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب مراجعه نمایید .

دانلود گزارش کارآموزی با موضوع خط تولید، کنترل کیفیت و بازاریابی نوشابه در شرکت زمزم شرق تهران،در قالب word و در 66 صفحه، قابل ويرايش، شامل:
مقدمه
فصل اول:تاريخچه نوشابه تاريخچه نوشابه سازي در ايرانتاریخچه كارخانه زمزممشخصات كلي كارخانه زمزم شرقآبخواص فيزيكي آبرنگ و كدري بو و مزه خواص شيميايي آب اسيدي و بازي آب هاي اسيدي آب هاي قليايي آب هاي خنثي تصفيه مقدماتيعصاره يا بنيان نوشابه افزودني هاي مجاز در نوشابه شيرين كننده ها شيرين كننده هاي طبيعي شيرين كننده هاي مصنوعي تهيه شربت اوليه از شكرعصاره كولا طعم دهنده ها امولسيون دهنده هارنگ دهنده هانحوه و شكل عرضه عصاره كولاخصوصيات گاز كربنيك در نوشابه استاندارد قوطيبسته بندي محصول
فصل دوم:خط توليددستگاه تخليه كننده بطري از جعبه بطري شور عوامل مؤثر در كار بطري شورچگونگي عمل بطري شورمواد شيميايي مورد مصرف در بطري شورمسائلي كه در بطري شور پيش مي آيد حمل سود كاستيككثيف بودن بطري خروجي از بطري شوروجود رسوب آهكي در بطري شورآينه بان فلوميكس هواگير آبكربوكولر چگونگي كار سيستم تبديد كربوكولر كمپرسور ها كندانسورپركردن بطريدستگاه تشتك زنپر كن جعبه نوشابهتركيبات نوشابهمواد افزودنيعصاره طعم دهنده ماده امولسيون دهندهرنگ دهنده آنتي اكسيدان اسيدي كنندهكارامل تاريخچه رنگ كاراملانواع كارامل براساس مواداوليه كاربردكاراملشربت سازيبريكس بخش تهيه شربت وعصارهاستاندارد هابسته بندي استاندارد قوطي
نشانه گذاري
مطالعات برنامه ریزی تولیدسالن اسپاتی 50سالن اسپاتی 24مطالعه کار و برنامه ریزی تولیدتعریف مطالعه کارحوزه های اصلی عملکرد مطالعه کارمراحل مطالعه کارنمودار فرآیند عملیات (OPC)نمودار جریان فرآیند FPCکنترل کیفیتکنترل کیفیت طعم و ظاهر نوشابه آزمايشات کنترل کیفیت مخصوص خط توليدآزمايش سودكاستيك حل شده کنترل کیفیت درصد سودروش کنترلکنترل کیفیت وزن مخصوص نوشابهکیفیت نقطهً پر شده
آزمايش بريكس نوشابهً پر شده (بريكس سنج)
انجام آزمايش ميكروبي روي نوشابه، آب، بطري، شكر و عصارهآزمايش كشت ميكروبي آبآزمايش ميكروبي شكر ارساليآزمايش ميكروبي عصاره غليظ و شربت تصفيه شدهآزمایشات شیمیایی نوشابهشرح كار : آزمايش سختي آب بومه شربت و عصارهاستانداردهااسيديته نوشابهاندازه گيري ميزان گاز نوشابهاستانداردها فساد نوشابهنور خورشيد حرارتعوامل شيمياييدفع مواد زائدآلودگي هوا
ميكروارگانيسم ها
فروش، بازاریابی و روش های توزیع محصول
تعريف توزيع و كانالهاي توزيع
استراتژي‌ هاي انتخاب كانال توزيعمطالعات بازار
فصل سوم:نتیجه گیری پیشنهادات کلی
کاهش اشتباهات رایج در تبلیغات کارخانهاستفاده از فن آوری های نوین تبلیغاتی در فروش محصولات کارخانه
نتیجه گیری
منابع و ماَخذ

بخشی از متن ابتدای تحقيق:
پس از چيده شدن گل، به واسطه ظرافت و فسادپذيري آن، بايد به سرعت نسبت به جداسازي كلاله ها اقدام نمود.براي دست يابي به محصول نهايي كلاله هاي جدا شده، وارد مرحله خشك كردن مي گردند. اين عمل از مهم ترين مراحل مؤثر بر كيفيت نهايي محصول محسوب مي گردد. روش به كار برده شده و رعايت مسائل بهداشتي، از ابزارهاي مهم دست يابي به محصول با كيفيت مي باشند...