پاورپوینت سلامت شیر از تولید تا مصرف و اهمیت تغذیه ای آن

پاورپوینت سلامت شیر از تولید تا مصرف و اهمیت تغذیه ای آن|32040920|سلامت شیر از تولید تا مصرف و اهمیت تغذیه ای آن
با سلام و درود خدمت خدمت شما پژوهشگر عزیز در این مطلب از سایت فایل با عنوان پاورپوینت سلامت شیر از تولید تا مصرف و اهمیت تغذیه ای آن هم اکنون آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب مراجعه نمایید .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات



دسته بندی : پاورپوینت



نوع فایل : .ppt ( قابل ویرایش و آماده پرینت )



تعداد اسلاید : 20 اسلاید



قسمتی از متن .ppt :



سلامت شیر از تولید تا مصرف و اهمیت تغذیه ای آن



شیر یک ماده غذایی ارزشمند



تقریبا تمامی مواد لازم برای رشد و ادامه زندگی انسان را دارا است

از مهمترین منابع پروتئین حیوانی

نقش بسیار مهمی را در تامین کلسیم، فسفر، پروتیین و ویتامین های A و D دارند.

نقش شیردر سلامت استخوان ها وبهبود ضعیت رشد

درکاهش خطر بیماری های مزمن نظیر استئوپروز، فشار خون و انواع سرطان ها نقش دارد



مصرف سرانه شیر



تولید شیر کشور از 6316 هزار تن در سال 1382به 9556 هزار تن در سال 1388 افزایش یافته است

با این وجود میزان مصرف سرانه مواد لبنی در کشورمان (90 کیلوگرم) در مقایسه با مصرف سرانه جهانی(155 کیلوگرم) اختلاف قابل توجهی دارد.

بر اساس آخرین یافته های علمی در بررسی ارزش غذایی شیر و فرآورده های آن، مصرف سالیانه 200 کیلوگرم از این ماده ارزشمند را توصیه می کنند



سهم شیر و فرآورده های آن در سبد خانوارهای ایرانی 10 درصد است و این سهم در مناطــق شهری و روستایی مشابه است و بعد از نان و غلات، میوه و سبزی در رتبه سوم قرار دارد

درصد سهم شیر ولبنیات در دریافت کلسیم ریبوفلاوین و ویتامین A در کشوربترتیب عبارتست از 32،28و15 درصد میباشد





فهرست مطالب و اسلایدها:



مصرف سرانه شیر



ایمنی شیر



تولید شیر



دوشیدن وجمع آوری شیر خام



بهداشت شیر در کارخانه



بهداشت شیر در سطح عرضه و مصرف



شرایط بهداشتی تولید ، نگهداری و حمل علوفه



بیماریهای مشترک بین انسان و حیوان



روند بیماری بروسلوز



چالش های جمع آوری شیر



بهداشت شیر در سطح عرضه و مصرف