ادبیات نظری تحقیق کیتوزان، غذاهای فونکسیونل، کیتین، تغذیه طیور

ادبیات نظری تحقیق کیتوزان، غذاهای فونکسیونل، کیتین، تغذیه طیور|32035387|ادبیات نظری تحقیق کیتوزان، غذاهای فونکسیونل، کیتین، تغذیه طیور
با سلام و درود خدمت خدمت شما پژوهشگر عزیز در این مطلب از سایت فایل با عنوان ادبیات نظری تحقیق کیتوزان، غذاهای فونکسیونل، کیتین، تغذیه طیور هم اکنون آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب مراجعه نمایید .

- مقدمه در 4 دهه ی اخیر آنتی بیوتیک ها به عنوان افزودنی های غذایی برای فراهم سازی آسایش دام و منافع اقتصادی به شکل بهبود عملکرد دام و کاهش هزینه های پرورشی ، در تغذیه دام استفاده شدند ( حجتی و رضائی ، 2010 ) آنتی بیوتیک ها این نقش خود را از طریق ممانعت از پاتوژن ها و بیماری های مرتبط با طیور برای بهبود تولید گوشت و تخم مرغ ایفا می کنند ( آواد و همکاران ، 2009 ). ولی بعدها متوجه شدند که استفاده از آنتی بیوتیک های جیره ای منجر به مشکلات عمده ای از جمله ایجاد باکتری های مقاوم به دارو ( سروم و سونده ، 2001 )، باقی مانده های داروئی در بدن پرندگان ( بورگات ، 1999 )، و عدم تعادل در میکروفلورای نرمال می شود . بنابراین اتحادیه ی اروپا از اول ژانویه 2006 استفاده از آنتی بیوتیک ها را به عنوان محرک رشدی ممنوع کرد . به دلیل این ممنوعیت ها ، غذاهای فونکسیونل به عنوان جایگزین هایی برای این آنتی بیوتیک های محرک رشدی برای حفظ سلامت دام و انسان ، تولیدات دامی و امنیت غذایی استفاده شدند که در زیر به شرح آنها می پردازیم . - غذاهای فونکسیونل1 : طول چندین دهه ی اخیر شاهد تغییرات واضحی در درک نقش مواد غذایی در سلامت انسان شده ایم . در جهان صنعتی شده ، توجه مصرف کنندگان به نقش فعال غذاها در آسایش و افزایش طول عمر و به علاوه ممانعت از رشد و توسعه ی سرطان و بیماری های قلبی عروقی و پوکی استخوان ، افزایش یافته است . در نتیجه ، اصطلاح جدیدی غذاهای فونکسیونل مطرح شدند ( برنر و ادونل ، 1998 ; دیمر و گیبسون ، 1998 ; ساندرز ، 1998 ; دیپلوک و همکاران ، 1999 ;). بنا به تعریف ، غذاهای فونکسیونل بخشی از یک جیره ی روزانه هستند و در کنار اثرات تغذیه ای قابل قبول جهانی ، در توسعه ی سلامتی و کاهش بیماری های قلبی عروقی دخیل است . اصطلاح غذای فونکسیونل در اوایل سال های 1980 در ژاپن بیان شد . این نوع از غذاها در بازار ژاپن به عنوان غذاهائی برای کاربردهای سلامتی مشخص ( FOSHU ) معروفند . غذاهای فونکسیونل به جای اینکه به عنوان یک محصول تعریف شده باشد ، بایستی به عنوان یک ایده ی جدید مطرح شود . همچنین بایستی دانست که غذاهای فونکسیونل ، قرص یا کپسول نبوده ، بلکه به عنوان بخشی از غذای روزانه هستند . - انواع غذاهای فونکسیونل : غذاهای فونکسیونل شامل : ( 1 ) غذاهای متداول شامل اجزای طبیعی فعال زیستی ( مثلاً فیبرهای جیره ای )، ( 2 ) غذاهای غنی از اجزای فعال زیستی ( مثل پروبیوتیک ها ، آنتی اکسیدان ها )، و ( 3 ) اجزای غذایی سنتز شده ایکه به غذاهای سنتی مرسومند ( مثل پری بیوتیک ها ). در میان اجزای غذایی کاربردی ، پرو بیوتیک ها و پری بیوتیک ها ، فیبر های جیره ای ، اسیدهای چرب با