چگونه توانستم دانش آموزان را به خوردن شیر و تغذیه مناسب ترغیب کنم؟

چگونه توانستم دانش آموزان را به خوردن شیر و تغذیه مناسب ترغیب کنم؟|31027894|چگونه,توانستم,دانش,آموزان,را,به,خوردن,شیر,,و,تغذیه,مناسب,ترغیب,کنم؟,چگونه توانستم دانش آموزان را به خوردن شیر,و تغذیه مناسب ترغیب کنم؟, چگونه توانستم دانش آموزان را به خوردن شیر و تغذیه مناسب ترغیب کنم؟ ,چگونه توانستم دانش آموزان را
با سلام و درود خدمت خدمت شما پژوهشگر عزیز در این مطلب از سایت فایل با عنوان چگونه توانستم دانش آموزان را به خوردن شیر و تغذیه مناسب ترغیب کنم؟ هم اکنون آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب مراجعه نمایید .


دانلود ورد با موضوع دارای 25 صفحه و با فرمت .doc و قابل ویرایش و آماده برای ارائه ، چاپ ، تحقیق و کنفرانس می باشد.

تعداد صفحه : 25 صفحه


فرمت فایل: ورد .doc و قابل ویرایش


آماده برای : ارائه ، چاپ ، تحقیق و کنفرانس

قسمتی از متن نمونه:
جمهوری اسلامی ایران
اداره كل آموزش و پرورش استان .....
مدیریت آموزش و پرورش شهرستان ...........
عنوان اقدام پژوهی :
چگونه توانستم دانش آموزان را به خوردن شیر و تغذیه مناسب ترغیب کنم
؟
نام و نام خانوادگي مولف اول/مجری اصلي : .
پست سازمانی : .
رشته تحصیلی : .
آخرین مدرک تحصیلی : .
دوره تحصیلی :‌.
سمت فعلی : .
شماره پرسنلی : .
عنوان اقدام پژوهی :
چگونه توانستم دانش آموزان را به خوردن شیر و تغذیه مناسب ترغیب کنم
؟

اين ‏كه من روى مسائل مربوط به دانش‏آموز و آموزش و پرورش و مسائل تحصيل و تربيت، اين همه تكيه مى‏كنم و هرجا و با هر كسى كه احساس بكنم به نحوى با مسائل تعليم و تربيت ربط دارد ارتباط برقرار مى‏كنم و نظرم را مى‏گويم، دنبال كار را مى‏گيرم، به خاطر اين است که من از آينده مى‏ترسم
.
تقدیم به :
همه ی معلمان که ایثار کارشان و صبر مرامشان است ، آنانی که افق دیدگانشان عزت ایران و اقیانوس دل هاشان آکنده از عشق به فرزندان معصوم این مرز و بوم است . بی آن که از ایشان نامی باشد ، نام و نشان این مرز و بوم ثمره ی مجاهدت های آنان است ،آخرتشان مملو از اجر و الطاف الهی باد .



تشكر و قدرداني:
اينك كه اين اقدام پژوهی به لطف ايزد منان به اتمام رسيده بر خود لازم مي دانيم كه از همه كساني كه طي اين پژوهش با راهنمايي و مساعدت خويش مارا ياري كرده اند تشكر نماييم. و جهت ارائه نظرات مفيد و ارزنده شان و وقتي كه در روند هدايت پژوهش داشته اند متشكريم.


چکیده
در روند سلامت تغذيه افراد جامعه, از سوي متخصصان علم تغذيه و سازمان هاي بهداشتي بين المللي از جمله سازمان بهداشت جهاني, مصرف شير و فراورده هاي آن همواره وبراي تمامي گروه هاي سني توصيه شده است. شير به عنوان يک ماده ي مغذي شامل ترکيبات اصلي از قبيل کلسيم, فسفر, سديم, پتاسيم و آهن است که در رشد جسمي و فکري افراد, بسيار مفيد بوده و مصرف آن از دوران کودکي به افزايش تمرکز و حواس کمک کرده و سبب پيشگيري از بسياري از بيماري ها همچون پوسيدگي دندان ها و استخوان ها در دوران بزرگسالي مي شود.نتايج مطالعات انجام شده توسط انستتيو تحقيقات تغذيه اي و صنايع غذايي کشور نشان داد که 90 درصد از خانوارهاي ايراني کمتر از 90 درصد از کلسيم مورد نياز بدن را دريافت مي کنند. به عبارتي 90 درصد از خانوارهاي ايراني با کمبود کلسيم مواجه هستند. مطالعه ياد شده حکايت از آن داشت که خانوارهاي ايراني شير را کمتر از ساير فراورده هاي لبني مصرف مي کنند.مطالعات نشان مي دهد که مصرف شير مايع طي سال 90 در ايران به طور متوسط 14 درصد کاهش يافته است.شير بايد در وعده هاي غذايي گنجانده شود چون شير به علت اينکه سرشار از انرژي و حاوي بسياري از ويتامين هاست به عنوان غذايي کامل در نظر گرفته مي شود بنابراين بايد بسياري از مواد خوراکي که ارزش عذايي زيادي هم ندارند نظير سوسيس, کالباس, چيپس و نوشابه حذف شده و به جاي آن شير جايگزين شود.دانش آموزان بايد در اين سنين هر روز از خانواده ي شير و لبنيات 3 واحد مصرف کنند, هر يک ليوان شير, ماست, کشک مايع رقيق, يک سوم ليوان کشک غليظ, به اندازه دو قوطي کبريت پنير, 1/5 ليوان بستني, اينها يک واحد لبنيات است.
کساني که کلسيم در يافت نمي کنند در آينده دجار اضافه وزن و چاقي, فشار خون و سکته هاي قلبي خواهند شد, همچنين کمبود دريافت کلسيم مي تواند زمينه سرطان ها مخصوصا سرطان روده بزرگ ار فراهم آورد.در اقدام پژوهی حاضر بنده قصد دارم دانش آموزان را به خوردن شیر و تغذیه مناسب ترغیب کنم.
مقدمه
ترکیبات عمده شیر را آب، چربی، پروتئین، لاکتوز(قند شیر)، ویتامین ها و مواد معدنی تشکیل می دهند. شیر یک ترکیب مغذی و کامل می باشد. شیر به عنوان دارو در اغلب نوشته های باستانی و در طب قدیم از شیر به عنوان دارو در درمان بعضی بیماریها یاد شده است. امروزه نیز این عقیده وجود دارد که شیر بهترین غذا برای بیماران می باشد. به علت سهل الهضم بودن این ماده آن را همواره در رژیم تغذیه ای بیماران قرار داده و مصرف شیر در برنامه غذایی روزانه اکثر افراد جامعه توصیه می شود.
کلسیم یکی از مهمترین ترکیبات معدنی مغذی می باشد و باید از طریق غذا وارد بدن انسان شود. کلسیم نقش اساسی در استحکام استخوان ها و سلامت دندانها دارد. از دیگر فواید کلسیم می توان به نقش آن در انقباض ماهیچه ها، لخته شدن خون، انتقال پیامهای عصبی نام برد. هر لیوان شیر (۲۵۰ میلی لیتر) حدود ۳۱۵ میلی گرم کلسیم دارد که ۳۰ درصد کلسیم روزانه مورد نیاز بدن انسان را تأمین می کند.
بنابراین مصرف روزانه سه لیوان شیر می تواند نیاز بدن به کلسیم را کاملاً مرتفع سازد. جذب کلسیم در بدن به عوامل خاص بستگی دارد. برای مثال تعادل کلسیم با فسفر اهمیت زیادی در جذب کلسیم دارد به این دلیل مصرف قرص های کلسیم بدلیل داشتن کلسیم غیربیولوژیک از جذب مناسبی برخوردار نمی باشند.
...