بررسی بيماري لكه قهوه‌اي برنج

بررسی بيماري لكه قهوه‌اي برنج|31023958|خسارت‌ بيماري,برنج
با سلام و درود خدمت خدمت شما پژوهشگر عزیز در این مطلب از سایت فایل با عنوان بررسی بيماري لكه قهوه‌اي برنج هم اکنون آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب مراجعه نمایید .

دانلود فایل کامل
در قالب فایل word و متشکل از 17 صفحه قابل ویرایش و آماده برای ارائه ، چاپ ، تحقیق و کنفرانس می باشد.

بخشی از محتوای فایل دانلودی ::
عامل اين بيماري، قارچي است كه شكل كامل آن بنام Cochliobolus miyabeanus(Ito & kuriboyashi) Dre = optliobolus ناقصل آن Helminthosporium oryzae Breda et HaanDrechslera oryzae ( = مي‌باشد. كه در حالت جنسي، متعلق به راسته sphaeriales و از رده Ascomycetes است. اين قارچ روي محيط كشت، ايجاد سيليوم‌هاي خاكستري تا قهوه‌اي تيره رنگ نموده و كنيديهاي آن قهوه‌اي، كمي خميده، استوانه‌اي است و چند حجره‌اي مي‌باشد كه منحصرا ديواره‌هاي عرضي متعدد دارد. miyabeanusو شكل خسارت‌ بيماري :اين بيماري سه نوع خسارت وارد مي‌آورد. يكي اينكه بذور آلوده سياه رنگ و كپك زده بوده و بخوبي جوانه نمي‌زنند. خسارت بيماري در سال 1918 در فيليپن از 10 تا 58 درصد ذكر شده است. نوع ديگر خسارت مربوط به آلودگي گياهچه‌ها در خزانه مي‌باشد كه در صورت شدت بيماري، سطح برگي گياهچه‌ها كاهش يافته و سبب ضعف آنها مي‌گردد كه در نتيجه منجر به خسارت عمده مي‌شود. نوع ديگر خسارت چروك خوردگي و لاغر ماندن دانه‌ها مي‌باشد. كه مربوط به ضعف بوته‌ها در اثر آلودگي برگها و گلوم‌ها بوده كه در نتيجه بذور ارزش چنداني نداشته و در موقع كوبيدن خرد مي‌شوند.