اثرات آنتی اکسیداني گیاه رزماری بر کیفیت فرآورده های گوشتی

اثرات آنتی اکسیداني گیاه رزماری بر کیفیت فرآورده های گوشتی|31007578|آنتی‏ اکسیدان, رزماری, گوشت
با سلام و درود خدمت خدمت شما پژوهشگر عزیز در این مطلب از سایت فایل با عنوان اثرات آنتی اکسیداني گیاه رزماری بر کیفیت فرآورده های گوشتی هم اکنون آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب مراجعه نمایید .

اکسیداسیون
چربی‏ها و آلودگی میکروبی دو فاکتور بسیار مهمی هستند که بر کیفیت و طول عمر نگهداری
گوشت و فراورده ‏های گوشتی نقش تعیین کننده ‏ای دارند. از اين‏رو به تاخیر انداختن پدیده
اکسیداسیون و جلوگیری از آلودگی میکروبی از اهداف اصلی تولید‏کنندگان مواد غذایی در
صنعت گوشت و فراورده‏ های گوشتی می ‏باشد. با وجود اینکه در حال حاضر از افزودنی‏ها و
آنتی اکسیدان‏های مصنوعی در سطحی گسترده در صنعت گوشت استفاده می‏شود اما تمایل به
سمت استفاده از آنتی ‏اکسیدان‏های طبیعی به دلیل عدم مقبوليتي که مصرف‏ کنندگان مواد
غذایی از مصرف این مواد سنتزی نشان می‏دهند و همچنين مشکلاتی که این آنتی اکسیدان‏ها
از لحاظ ایمنی و مسمومیت‏ زایی ايجاد مي‏كنند، افزایش یافته است. . مصرف رزماري، از يك سو به علت خاصيت آنتي­ اكسيداني رزمانول،
رزماری کوئینون و کارنوسول و از سوي ديگر به علت خاصیت ضد میکروبی تركيبات فلاونوئیدي
در صنایع غذایی، داروسازي و طب مورد توجه واقع شده است و قدمتی بسیار دیرینه دارد.











[1] Rosmarinus