بررسی عملیات كنسرو سازي و ابزار آن و مروری بر کنسرو سازی ماهی و راندمان آن

بررسی عملیات كنسرو سازي و ابزار آن و مروری بر کنسرو سازی ماهی و راندمان آن|30012865|بررسی عملیات كنسرو سازي و ابزار آن و مروری بر کنسرو سازی ماهی و راندمان آن
با سلام و درود خدمت خدمت شما پژوهشگر عزیز در این مطلب از سایت فایل با عنوان بررسی عملیات كنسرو سازي و ابزار آن و مروری بر کنسرو سازی ماهی و راندمان آن هم اکنون آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب مراجعه نمایید .

فهرست مطالب



عنوان صفحه



تاريخچه 1



قوطيهاي فلزي 2



شستشوي گوجه فرنگي 3



پاستوريزاسيون 6



كارتن گذاري و انبار كردن قوطيها 8



ليست دستگاه ها و طرز كار آنها 9



پاستوريزاتورها 13



فوندانسيون زير دستگاه ها 15



نا خالصيهاي آب و اثرات آن 16



روشهاي حذف عوامل ناخواسته از آب 17



بهداشتي و ضد عفوني كردن آب 18



اثرات كلر 19



انواع روشهاي كلرينه كردن آب 20



نقش و اهميت تصفيه آب 22



تصفيه آب در كارخانه كنسرو قائمشهر 23



سيستم فاضلاب 24



بخار آب در كنسرو سازي 28



كيفيت بخار آب 29





عنوان صفحه



موارد كاربرد بخار آب در توليد رب 31



سيستم تخليه زباله 34



بهداشت كاركنان 35



خانه بهداشت 37



قرنطينه 39



آزمايشگاه 41



سيستم تهويه 42



فرمولاسيون كلي محصول 45



انواع نمك 46



اسيد هاي آلي 47



شكل و ابعاد قوطي 50



استاندارد هاي قوطي كنسرو 51



ليست دستگاه ها و طرز كار آنها 60



فوندانسيون زير دستگاه 67



تعيين قليائيت 69



PH آب 71



بازرسي قوطيها پس از باز كردن 76



آزمايشها و ارزيابي حلب ورق 78



كنسرو سازي 81



عنوان صفحه



تاريخچه كنسرو سازي 82



مراحل تهيه كنسروماهي 85



سكوي تخليه 86



آماده سازي اوليه ماهي 88



اتوكلاد 95



كمترل كيفيت ماهي 98



اندازه گيري اسيد چرب آزاد 99



آزمونهاي ميكروبيولوژي 103



حد مجاز آلودگي هاي ميكروبي ماهي 106



فساد در قوطي هاي كنسرو ماهي 110



روش گرم خانه گذاري 112



فساد شيميائي كنسرو ماهي 113



مشكلات تكنيكي در تهيه كنسرو تون 114



اندازه گيري