پاورپوینت آماده بررسی خواص و کاربردهای روغن سبوس برنج وروش های استخراج آن

پاورپوینت آماده بررسی خواص و کاربردهای روغن سبوس برنج وروش های استخراج آن|30008868|پاورپوینت بررسی خواص و کاربردهای روغن سبوس برنج وروش های استخراج آن,روش های استخراج روغن سبوس برنج,پاورپوینت روش های استخراج روغن سبوس برنج
با سلام و درود خدمت خدمت شما پژوهشگر عزیز در این مطلب از سایت فایل با عنوان پاورپوینت آماده بررسی خواص و کاربردهای روغن سبوس برنج وروش های استخراج آن هم اکنون آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب مراجعه نمایید .


  • روغن سبوس برنج به دلیل داشتن توکوفرول ها و اوریزانول دارای خاصیت آنتی اکسیدانی است.

  • روغن سویا بانسبت های7525،5050،2575 باروغن سبوس برنج مخلوط می شود.

  • افزودن روغن سبوس برنج به روغن سویا در طول سرخ کردن باعث بالا رفتن پایداری اکسیداتیوخمیر سرخ شده می گردد.




  • سس مایونز

  • مارگارین سازی

  • درسالادها

  • صنایع نانوایی

  • تولید اسیدهای چرب

  • سرخ کردن

  • صنایع دارویی و بهداشتی

  • خوراک دام







مرحله اول



پایدار نمودن سبوس برنج




  • آنزیم لیپاز در لایه خارجی وزیر پریکارپ تجمع دارد ،در حالی که روغن در سبوس ذخیره شده است.

  • تا وقتی که این لایه ها دست نخورده باقی مانده اند.فعالیت لیپاز متوقف بوده ویا بسیار کند است.

  • به محض تبدیل شلتوک به برنج و اختلاط لایه های پریکارپ وسبوس لیپاز موجب هیدرولیز چربی وتبدیل آن به اسید چرب آزاد می شود.

  • مدت تاخیربین آسیاب برنج واستخراج روغن از آن باعث افزایش اسید های چرب آزاد آن



می شود.







برای متوقف کردن و یا کم کردن فعالیت آنزیم لیپاز در چربی سبوس برنج ، شیوه های مختلفی به کار گرفته شده است




  • در سال 1988زائو مواد شیمیایی نظیر فورفورآلدئید ، فرمالدهید ، SO2 و



متیل بروماید را برای کنترل فعالیت لیپاز به کار گرفت.




  • بسیاری از محققین روش حرارت دادن سبوس را درکنترل فعالیت لیپاز موثر می دانند.

  • عده ای حرارت خشک 100 95 درجه سانتی گراد و برخی حرارت مرطوب را برگزیدند.

  • امروزه بیشتر از حرارت مرطوب استفاده می شود.