پاورپوینت آماده بررسی طبقه‌بندي و گياه‌شناسي برنج و اكولــوژي برنــج

پاورپوینت آماده بررسی طبقه‌بندي و گياه‌شناسي برنج و اكولــوژي برنــج|30008418|پاورپوینت آماده بررسی طبقه‌بندي و گياه‌شناسي برنج و اكولــوژي برنــج ,پاورپوینت آماده,تحقیق درسی,پاورپوینت آماده
با سلام و درود خدمت خدمت شما پژوهشگر عزیز در این مطلب از سایت فایل با عنوان پاورپوینت آماده بررسی طبقه‌بندي و گياه‌شناسي برنج و اكولــوژي برنــج هم اکنون آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب مراجعه نمایید .

واژه اكولوژي از ريشه يوناني اُيكوس (Oikos) به معني خانه مشتق شده كه اكولوژي به معني مطالعه و بررسي خانه است و منظور از خانه، كره زمين است.



اكولوژي طبق تعريف هكل قواعدي است كه از واكنش‌هاي متقابل حيوانات و گياهان و محيط غيرحياتي پيرامون آن بحث مي كند.



علمي اكولوژي تاكيد بر مطالعه جنبه‌هاي رفتاري همراه با روابط متقابل اجزاي حياتي و غيرحياتي محيط دارد. اكولوژي گياهي به تاثيري كه شرايط محيطي از جمله نور، حرارت، آب و خاك بر روي رشد گياه مي‌گذارد.





2 3 خصوصيات اكولوژي برنج



برنج محصول عمده مناطق گرمسيري و مرطوب مي‌باشد و در منطقه‌اي كشت مي‌شود كه مقدار بارندگي سالانه حداقل 1000ميليمتر باشد. در عرض‌هاي جغرافيايي حدود 45 درجه نيز محصول خوبي توليد مي‌كند.



نكته قابل توجه اين است كه طبق گزارش‌هاي پژوهشي، برنج مي‌تواند بيشترين عملكرد را در يك آب و هواي مديترانه‌اي و نه در محيطي گرمسيري كه به طور وسيعي كشت مي‌شود، توليد نمايد.



1 2 3 الگوي نمو گياه برنج



برنج تغييرات زيادي را در الگوي نمو از طريق سازگاري به عوامل اقليمي درجه حرارت، عمق غرقاب كردن و طول روز نشان مي‌دهد. سازگاري به عمق غرقاب كردن و درجه كنترل آب باعث ايجاد سه گروه زراعي برنج شده است.




  • برنج آپلند 2) برنج مرطوب كه در آب كمتر از يك متر عمق كشت مي‌شود. 3) برنج آب عميق كه در آب بيش از يك متر عمق كشت مي‌شود.



  • 2 2 3 احتياجات حرارتي



    احتياجات حرارتي برنج بيشتر از غلات سردسيري است و بدين سبب فقط در مناطقي كه ميانگين درجه حرارت در سرتاسر دوره رشد محصول بيش از 20 درجه سانتيگراد باشد، مي‌توان بطور موفقيت‌آميزي اقدام به كشت آن كرد.



    درجه حرارت كمتر از oc17، چند روز قبل از ظهور خوشه، موجب عقيم ماندن بيش از 30% سنبلچه‌ها مي‌گردد.



    كاهش درجات حرارت به پايين‌تر از oc16 در مرحله گلدهي، باعث كاهش شديد عملكرد برنح مي‌گردد.



    كاهش درجات حرارت به به كمتر از 13 12 درجه در مرحله گل دادن، عمل لقاح را بطور كلي از بين مي‌برد.