پاورپوینت آماده بررسی مراحل کشت و پرورش گیاه انـــار و ویژگی های آن

پاورپوینت آماده بررسی مراحل کشت و پرورش گیاه انـــار و ویژگی های آن|30008264|پاوپوینت درسی,تحقیق درسی , پاورپوینت آماده بررسی مراحل کشت و پرورش گیاه انـــار و ویژگی های آن ,پاورپوینت آماده
با سلام و درود خدمت خدمت شما پژوهشگر عزیز در این مطلب از سایت فایل با عنوان پاورپوینت آماده بررسی مراحل کشت و پرورش گیاه انـــار و ویژگی های آن هم اکنون آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب مراجعه نمایید .

انار، درخت يا درختچه‌اي است كه در مناطق نيمه گرمسيري و مديترانه‌اي مي‌رويد و در اصطلاح محلي به انار، نار مي‌گويند.



خاستگاه انار، دامنه‌ جنوبي البرز، بلندي‌هاي زاگرس و نواحي شمال آفريقا و جنگل‌هاي شمال مي‌باشد.





در حال حاضر افزون بر ايران، عراق، يونان، ايتاليا، اسپانيا، قبرس، روسيه، پرتغال و فرانسه كشت و كار مي‌شود.



انواع باغي آن به بلندي 6 متر مي‌رسد. در مناطقي كه ميانگين دماي ساليانه 10 5 درجه است، به خوبي رشد مي‌كند.



سطح زير كشت آن در كشور، 55960 هكتار و عملكرد آن در حدود 15 12 تن در هكتار است.



انار در كليه مناطق كشورمان كشت مي‌شود، از جمله استان فارس، يزد، خراسان و اصفهان.






  • داراي ويتامين‌هاي B1, B2, B6, C و مقادير قابل توجهي قندهاي شيرين مانند ساكاروز، فركتوز، گلوكز و اسيدهاي ماليك و اسكوربيك است.

  • داراي عناصر سديم، آهن و منگنز است.




  • استفاده از پوست انار در صنايع رنگرزي از آنجا كه در بعضي از كارگاه‌ها امكان استفاده از رنگ‌هاي صنعتي وجود ندارد، از پوست انار به عنوان رنگ استفاده مي‌شود.

  • تهيه آب انار از ميوه در فصولي كه ميوه انار فراوان است، زيرا ضايعات انار زياد است و سردخانه‌ها گنجايش نگهداري آن را ندارند.

  • استفاده از دانه‌هاي خشك شده به عنوان چاشني و مواد افزودني به غذاهاي محلي.

  • استفاده از رب انار به عنوان چاشني و مواد افزودني به اغذيه.

  • استفاده از چوب انار در تهيه خمير كاغذ و سوزاندن آن به عنوان سوخت در بعضي روستاها.



در زماني كه علف هرز مثل مرغ شاداب و در مراحل اوليه رشد است، از رانداب با دز 2 5/1% توصيه مي‌شود.



خطرناكترين علف هرز باغات انارسس است كه باعث خشك شدن درختان مي‌شود.



روش مبارزه قبل و بعد از اتصال سس



قبل از اتصال با درخت مبارزه شيميايي.



بعد از اتصال توسط كارگر بطور دقيق از درخت جدا شود، سپس اطراف درخت را با محصول پاراكوات شيميايي مي‌كنيم.



راه انتقال اين علف هرز از طريق كود حيواني است كه در صورت استفاده بايد از عاري بودن اين انگل اطمينان حاصل كنيم.



مشخصات دو انار كه كشت و كار مي‌شود



ملس كه داراي 48% آب، اسيديته آب 3، اسيدسيتريك 3/4%، درصد پوست 42%، رنگ دانه قرمز، مزه ملس، رنگ پوست قرمز؛



اتابكي فارس داراي 49% آب، اسيديته آب 1/4، اسيدسيتريك 2/4%، درصد پوست 41%، رنگ دانه صورتي قرمز، مزه ملس، رنگ پوست صورتي مايل به قرمز.



انارهايي كه برتر هستند و در حال حاضر كشت مي‌شوند.



ملس، كياني، تبريزي، كيواني و گلوباريك كه اينها بيشترشان داراي رنگ پوست قرمز، صورت و مزه و طعم دانه بسيار عالي مي‌باشند.



بطور كلي انار ايران، بهترين نوع در سطح جهان است.