پاورپوینت تغذیه و بروز بیماری های قلب و عروق

پاورپوینت تغذیه و بروز بیماری های قلب و عروق|2110602|پاورپوینت تغذیه و بروز بیماری های قلب و عروق
با سلام و درود خدمت خدمت شما پژوهشگر عزیز در این مطلب از سایت فایل با عنوان پاورپوینت تغذیه و بروز بیماری های قلب و عروق هم اکنون آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب مراجعه نمایید .

.

دانلود پاورپوینت با موضوع تغذیه و بروز بیماری های قلب و عروق

در قالب ppt ودر74اسلاید، قابل ویرایش

برشی ازمتن تحقیق:

تغذیه یکی از عوامل اصلی موثر برسلامت انسان است و دانستن این که چه غذایی را چراوچگونه مصرف کنیم شرط اساسی در حفظ سلامت است.

آب

- انرژی زا نیست اما یکی از حیاتی ترین نیاز های انسان است.

- انجام کلیه فعالیت های بدن در حضور آب

- مصرف 6تا8لیوان در روز ضروری

افزایش نیاز به مصرف آب در موارد زیر 

- اسهال و بیماری های کلیوی

- ورزش و فعالیت ها ی سنگین و پرتحرک

- هوای گرم و مصرف غذاهای حاوی فیبر زیاد

- مصر ف زیاد چای و قهوه

انرژی(کالری)

آنچه به شما توان می دهد تا فعالیت کنید انرژی است که از غذای مصرفی حاصل می شود

9کیلو کالری  اگرم چربی

4کیلوکالری اگرم کربوهیدرات

4کیلوکالری  اگرم پروتئین

با افزایش سن نیاز به انرژی کم می شود.