تحقیق در مورد مقايسه خصوصيات پرواري و لاشه بره هاي نرلري بختياري

تحقیق در مورد مقايسه خصوصيات پرواري و لاشه بره هاي نرلري بختياري |1620020|تحقیق در مورد مقایسه خصوصیات پرواری و لاشه بره های نرلری بختیاری ,مقایسه خصوصیات پرواری و لاشه بره های نرلری بختیاری,دانلود تحقیق در مورد مق
با سلام و درود خدمت خدمت شما پژوهشگر عزیز در این مطلب از سایت فایل با عنوان تحقیق در مورد مقايسه خصوصيات پرواري و لاشه بره هاي نرلري بختياري هم اکنون آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب مراجعه نمایید .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : وورد

نوع فایل : .doc ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد صفحه : 24 صفحه

قسمتی از متن .doc :

مقايسه خصوصيات پرواري و لاشه بره هاي نرلري بختياري

و آميخته سنجابي × لري بختياري

چكيده :

اين بررسي به منظور مقايسه خصوصيات پرواري و لاشه بره هاي نر لري بختياري و آميخته سنجابي× لري بختياري انجام گرفت . بره ها در سن روزگي از شير گرفته شدند و با متوسط سن 135 روز به مدت 80 روز پروار گرديدند . اطلاعات حاصل به دليل نامساوي بودن تعداد مشاهدات در زير گروههاي مختلف با استفاده از روش حداقل مربعات تجزيه و تحليل شدند . بره هاي نر لر بختياري از نظر وزن در پايان دوره پروار و افزايش وزن روزانه دوره پرواري برتر از بره هاي آميخته بوده ولي از لحاظ آماري تفاوت معني داري بين آنها وجود نداشت (). بين بره هاي نر لر بختياري و آميخته براي صفات وزن كشتار ، وزن لاشه ، بازده لاشه ، وزن گوشت ، وزن چربي سطحي ، وزن استخوان و سطح مقطع راسته اختلاف معني داري شاهده نگرديد . درصد قطعات دست ، گردن ، ران ، پيش سينه و قلوه‌گاه بره هاي لري بختياري بيشتر از بره هاي آميخته بود . بيشترين تفاوت در بين درصد قطعات لاشه بره‌هاي لري بختياري و آميخته مربوط به اختلاف درصد وزن دنبه به وزن لاشه سرد بود . صفحات وزن نهائي ، افزايش وزن روزانه دوره پروار و لاشه تحت تاثير نوع

توليد نبود . سن مادر اثر معني داري روي صفحات پرواري و لاشه نداشت .

مقدمه :

گوشت گوسفند از مهمترين منابع تامين كننده گوشت قرمز در ايران است ولي با اين حال توليد گوشت اين حيوان نمي تواند افزايش تقاضاي مصرف كننده ها را تامين نمايد . توليد پايين نژاداي بومي و تغذيه نامناسب از عوامل اصلي كمبود توليد مي‌باشد و آميخته گري كه بعنوان روشي براي بهره برداري از تفاوتهاي بين نژادها در اصلاح نژاد است مي تواند روش مناسبي براي بهبود راندمان توليد گوسفند باشد و در بسياري از كشورها مخصوصاً در سيستم هائي كه توليد گوشت هدف اصلي است به طور وسيعي مورد استفاده قرار مي گيرد . (4)

در خصوص اثر آميخته گري بر روي صفات پرواربندي و خصوصيات لاشه نتايج متفاوتي بدست آمده است . اثرات مثبت آميخته گري روي رشد و وزن بره ها بوسيله مكاره چيان و همكاران (11) ،‌ اسدي مقدم و نيكخواه (1) ، Miller و Sidwell (13) ، Peters وvesely (17) و Wolf و همكاران(18) گزارش شده است . مكاره چيان و همكاران (12) ، فريد و همكاران (7) ، Ackeapinar و Tekin (14) و فهمي(6) تفاوتي بين بره هاي آميخته و بره هاي نژاد خالص براي صفحات پراواربندي و لاشه بدست نياورند . برخي از گزارشها نشان مي دهد نوع تولد روي صفحات بعد از شيرگيري تاثير كمي دارد (5 ، 6و17) . كاهش اثر سن مادر بر روي صفات پس از شيرگيري نيز توسط تعدادي از محققان گزارش شده است (5،11و16) . هدف از اين تحقيق مقايسه عملكرد پرواربندي و خصوصيات لاشه بره هاي لر بختياري و آميخته‌هاي سنجابي × لري بختياري و تاثير نوع تولد و سن مادر بر اين صفات است .